Om oss


Jag har alltid haft ett stort intresse för hundar och den arbetande labradoren har alltid funnits vid min sida, redan under uppväxten. Min första egna labrador fick jag som 15-åring. Jag tränar mina hundar inför både jakt och jaktprov. 

Vi har sedan 2012 även den trevliga rasen dansk-svensk gårdshund. Vi har ingen gårdshund i avel och därmed inga valpplaner för närvarande!

Ni kan läsa mer om våra hundar i menyn här ovan.

Vi bor utanför Karlskrona, Blekinge.


Labrador Retriever. Vi strävar efter att föda upp hundar som är sunda och friska. Bra mentalitet är av största prioritet, vi vill ha trygga, stabila och vänliga hundar. Därutöver ska labradoren vara en mycket god apportör och vilja arbeta tillsammans med sin förare. Våra labradorer ska kunna behålla lugnet och kunna fokusera på uppgiften. Exteriört ska de se trevliga ut, samt hålla för jakt. Vi tränar våra labradorer till både jakt och jaktprov. 


Dansk-Svensk Gårdshund. Mentaliteten är av största prioritet. Våra avelshundar är trevliga och tillgängliga.  Utöver att våra hundar lever ett liv på en gård, med närhet till naturen, så tränar vi lydnad och viltspår. Våra hundar tycker om att träna men de uppskattar lika mycket en lång promenad för att sedan ta det lugnt och mysa i soffan. Det är en riktigt familjekär ras som gärna är med sin familj, i allt.