Om oss


Jag har alltid haft ett stort intresse för hundar och den arbetande labradoren har alltid funnits vid min sida, redan under uppväxten. Min första egna labrador fick jag som 15-åring. Jag tränar mina hundar inför både jakt och jaktprov. 

Vi har sedan 2012 även den trevliga rasen dansk-svensk gårdshund. Vi har ingen gårdshund i avel och därmed inga valpplaner för närvarande!

Ni kan läsa mer om våra hundar under "våra hundar".

Vi bor utanför Karlskrona, Blekinge.


Labrador Retriever - Labrador av jakttyp. Vi strävar efter att föda upp hundar som är sunda och friska. Bra mentalitet är av största prioritet, vi vill ha trygga, stabila och vänliga hundar. Därutöver ska labradoren vara en mycket god apportör och vilja arbeta tillsammans med sin förare. Våra labradorer ska kunna behålla lugnet och kunna fokusera på uppgiften. Exteriört ska de se trevliga ut, samt hålla för jakt. Vi tränar våra labradorer till både jakt och jaktprov. Ibland tränar vi även ren tävlingslydnad eller viltspår.


Valpar från oss levereras vid tidigast 8 veckors ålder och är då registrerade i Svenska Kennelklubben (SKK), vaccinerade, avmaskade, id-märkta, veterinärbesiktigade och dolda fel försäkrade.
Valparna föds upp i hemmiljö och hanteras mycket.


Vid intresse i en valp från oss,

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

wellgoer@live.com


Aktuella/framtida valpplaner hittar ni under "valpar".