Kennel Wellgoer

- for work and companionship -

Kennel Wellgoer


Jag, Emelie, har alltid haft ett stort intresse för hundar och den arbetande labradoren har alltid funnits vid min sida, redan under uppväxten. Sedan 2012 finns även den trevliga rasen dansk-svensk gårdshund i hemmet.

Vi bor utanför Karlskrona, Blekinge.


Labrador Retriever - Labrador av jakttyp. Vi strävar efter att föda upp hundar som är sunda och friska. Bra mentalitet är av största prioritet, vi vill ha trygga, stabila och vänliga hundar. Därutöver ska labradoren vara en mycket god apportör och vilja arbeta tillsammans med sin förare. Våra labradorer ska kunna behålla lugnet och givetvis vara tysta. Exteriört ska de se trevliga ut, samt hålla för jakt. Vi tränar våra labradorer till både jakt och jaktprov.


Dansk-Svensk Gårdshund. Mentaliteten är av största prioritet. Våra avelshundar är trevliga och tillgängliga. Rastypisk exteriör. Vi ställer ut våra gårdshundar för att få en officiell bedömning. Utöver att våra hundar lever ett liv på en gård, med närhet till naturen så tränar vi lydnad och viltspår. De har ett stort intresse för att träna men de ska utan problem klara av en viloperiod också. 

Valpar från oss levereras vid tidigast 8 veckors ålder och är då registrerade i Svenska Kennelklubben (SKK), vaccinerade, avmaskade, id-märkta, veterinärbesiktigade och dolda fel försäkrade.
Valparna föds upp i hemmiljö och hanteras mycket.


Vid intresse i en valp från oss,

Välkomna att höra av er så berättar vi mer!

wellgoer@live.com


Aktuella/framtida valpplaner hittar ni under "valpar".


För senaste nytt, följ oss på facebook och instagram. Sök på Kennel Wellgoer.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna. Foto: Emelie Nilsson Photography om inget annat anges.